friptura de pui marinat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 pahare vin
  • 2 cepe
  • 1 capatina usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 \"---\" marar
  • 100 g unt
  • 100 g costita afumata
  • 400 g ciuperc
  • 200 smintina
  • 1 lamaie mica
  • sare piper

Mod de preparare

Taie puiul in bucati si pune-l sa se marineze 24 ore in 1 pahar de vin, 1 ceapa, 1 cap de usturoi, patrunjel, marar, apoi il tragi in unt cu bucatele de costita afumata, 1 ceapa taiata marunt, ciuperci micute si cu zeama in care s-a marinat puiul + un paharel de vin mai dulce.

La sfarsit se leaga cu smantana, lamaie, sare, piper, nucsoara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise