Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui crestate
  • un piept de pui
  • Sos pentru marinat:
  • 4 linguri ulei de masline
  • zeama unei lamai
  • sare piper,ienibahar
  • Salata:
  • o salata verde
  • o legatura ridiche
  • o legatura ceapa verde
  • dresssing:
  • 2 linguri ulei,sare, 2 linguri otet de mere
  • 2 rosii schery pentru ornt

Mod de preparare

Trecem carnea prin sosul obtinut din ulei, zeama de lamaie,sare,piper,apoi asezam in dubletta incinsa. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si sa se patrunda.Peste pieptul de pasare stropim cu sosul ramas(ulei si zeama de lamaie)

Cand carnea e aproape patrunsa, o stropim cu putina zeama de lamaie si servim alaturi de salata proaspat pregatita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise