Se taie atatea bucati de friptura cate intra in tava. Se presara peste ele condimentele, sare dupa gust si se pun in tava 3-4 foi de dafin. Deasupra se toarna doua pahare de vin rosu si se lasa la macerat. Dupa 15 min. se completeaza cu apa pana ce bucatile sunt acoperite. Se adauga 2 linguri de ulei de masline si se lasa sa fiarba in cuptor 1 ora, timp in care se intorc pe ambele parti de cateva ori.
Cand carnea este aproape fiarta se adauga usturoiul tocat marunt, putin cimbru si 2-3 linguri de bulion. Se tine in cuptor pana cand carnea se rupe usor.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise