Friptura din pulpa dezosata de curcan

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe superioare de curcan
  • 1 foaie dafin
  • 5 catei de usturoi(taiati feliute)
  • 1 bucata scortisoara
  • cartofi
  • ulei
  • delikat
  • putina boia iute
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pulpele se spala,se condimenteaza cu delikat,boia iute,piper,sare si se aseaza in tava impreuna cu usturoiul taiat,scortisoara si foaia de dafin.

Se stropesc pulpele cu ulei, se pun 2 cani de apa si se introduce tava la cuptor.

Am lasat tava aproape 2 ore la cuptor timp in care am intors pulpele pentru a se fierbe si a se rumeni frumos.

Dupa 2 ore am scos tava si pus cartofii.Pulpele le-am pus deasupra cartofilor intrucat erau facute doar s-au mai rumenit.

Am lasat 20-25 de minute.

O nebunie de arome in special de la batonul de scortisoara.

Am servit alaturi de o portie de gogosari (reteta proprie-fac aceasta reteta de gogosari de mai bine de 20 de ani).

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise