Friptura la tava

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 1 pahar vin alb
  • 3 catei de usturoi
  • cateva rosii din conserva
  • condiment Delikat
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei

Mod de preparare

Se taie carnea in felii potrivite si se aseaza in tava.

Se face un sos:

Se amesteca rosiile tocate cu ulei, vin, usturoi si marar tocat, sare, pipersi putina apa.

Acest amestec se pune peste carne.

Se da la cuptor, la foc mic, si din cand in cand se pune sos din tava peste carne, astfel incat sa fie acoperita in intregime.

Se lasa la cuptor pana se fragezeste bine.

Se serveste cu piure de cartofi si cu salata asortata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise