Friptura marunta de oaie cu leuda si iaurt pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de oaie
  • 1 legatura de leurda
  • 150 - 200 ml iaurt
  • suc de lamaie proaspat stors
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati de 1 cm. Bucatile se aseaza in caserola pentru marinat.

Intr-un bol, se amesteca iaurtul, sarea, piperul, sucul de lamaie si leurda taiata marunt.

Marinata se adauga in caserola de vidat si se amesteca bine cu bucatile de carne.

Pregatim aparatul Food Saver si caserola pentru marinare rapida.

Caserola se inchide, iar butonul alb se intoarce pe pozitia inchis.

Se ataseaza capetele furtunului, unul pe butonul alb, iar celalalt pe aparatul de vidat Food Saver. Se videaza de 3 ori. Veti obtine un rezultat similar cu marinarea peste noapte, doar ca intr-un timp mult mai scurt.

Se infierbanteaza o tigaie si se adauga o lingura de ulei. Se adauga bucatile de carne marinate si se prajesc.

Friptura marunta se serveste cu garnitura si salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise