Friptura picanta de porc la cuptor

Ingrediente

  • 1,5 kg de carne de porc
  • sare, piper
  • pasta de chili
  • 3 catei de usturoi
  • o ceapa
  • o bucata de carnati afumati si cateva spaghete

Mod de preparare

Bucata de carne o saram si piperam. O prajim intr-o tigaie bine incinsa pana se rumeneste. Apoi o ungem bine cu pasta de chili si o punem intr-o tava alaturi de cativa catei de usturoi, o ceapa si cateva bucati de carnati strapunsi de spaghete si cu putina apa.Gustul carnatului afumat se va raspandi in sosul format si iii va da un gust tare bun: afumatura si iute. Minunat! Mie imi place tare mult. Bagam tava la cuptor cca 1 ora , o ora jumate. In acest timp avem grija sa mai intoarcem carnea. Se poate servi alaturi de orice garnitura vreti. Eu am ales spaghetele.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise