Friptura picanta de porc la cuptor

Ingrediente

  • 1,5 kg de carne de porc
  • sare, piper
  • pasta de chili
  • 3 catei de usturoi
  • o ceapa
  • o bucata de carnati afumati si cateva spaghete

Mod de preparare

Bucata de carne o saram si piperam. O prajim intr-o tigaie bine incinsa pana se rumeneste. Apoi o ungem bine cu pasta de chili si o punem intr-o tava alaturi de cativa catei de usturoi, o ceapa si cateva bucati de carnati strapunsi de spaghete si cu putina apa.Gustul carnatului afumat se va raspandi in sosul format si iii va da un gust tare bun: afumatura si iute. Minunat! Mie imi place tare mult. Bagam tava la cuptor cca 1 ora , o ora jumate. In acest timp avem grija sa mai intoarcem carnea. Se poate servi alaturi de orice garnitura vreti. Eu am ales spaghetele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise