FRITTATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 lingurite ulei de masline
  • 225 g cartofi rosii, taiati În cuburi de 0,5 cm
  • 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm
  • lungime
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3 oua mari
  • 4 albusuri de oua mari
  • 3 linguri brânza parmezan rasa

Mod de preparare

Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc

2 lingurite de ulei la foc potrivit. Se adauga cartofii si

se prajesc. amestecând din când in când, 7 minute .

Se adauga sparanghelul, sarea. tarhonul si

maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se

prajesc. amestecând din când În când. 7 minute sau

pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.

Între timp. Într-un castron mare. se amesteca

ouale Întregi. albusurile si parmezanul. Se face focul

mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei

de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga

amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de

minute sau pâna când sunt facute ouale.

Cu o spatula. se scoate frittata din tigaie pe un

platou de servit. Se taie În felii si se serveste

fierbinte. Ia temperatura camerei sau rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise