frittelle de conopida si gorgonzola

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida de cca 500 de grame
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 3 oua
  • 180g gorgonzola
  • 250 g faina
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare,piper,rozmarin
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Conopida se rupe bucati si se fierbe cateva minute in apa clocotita cu sare.Trebuie sa fie \"al dente\".

se amesteca restul ingredientelor si se lasa in repaus jumatate de ora.

Cu ajutorul a doua linguri se trec bucatile de conopida prin compozitie si se prajesc in ulei incins la foc mic,pt aproximativ 5 min.Se scot pe hartie sa absoarba surplusul de ulei.Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise