frittelle de conopida si gorgonzola

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida de cca 500 de grame
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 3 oua
  • 180g gorgonzola
  • 250 g faina
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare,piper,rozmarin
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Conopida se rupe bucati si se fierbe cateva minute in apa clocotita cu sare.Trebuie sa fie \"al dente\".

se amesteca restul ingredientelor si se lasa in repaus jumatate de ora.

Cu ajutorul a doua linguri se trec bucatile de conopida prin compozitie si se prajesc in ulei incins la foc mic,pt aproximativ 5 min.Se scot pe hartie sa absoarba surplusul de ulei.Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise