Fructe de mare cu costita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr costita
  • 200 gr creveti
  • 200 gr inele calamar
  • 30 gr unt
  • sare
  • piper
  • lamiie
  • patrinjel verde

Mod de preparare

Calamarul se opareste si se taie in bucatele. Crevetii se oparesc separat in apa cu putin otet si apoi se curata.

Costita se taie si fisii subtiri si apoi se marunteste.

In unt se caleste prima data costita, apoi se adauga fructele de mare. Se asezoneaza cu sare, piper, lamiie si patrinjel verde. Se trag in unt 2-3 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise