FRUCTE DE MARE CU LEGUME SI CURRY

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr fructe de mare,
  • 150 gr orez ,
  • 200 gr dovlecei,
  • 1 ceapa,
  • 400 gr rosii,
  • 150 gr spanac (oparit),
  • 50 gr ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • curry;

Mod de preparare

1. Fructele de mare se fierb 10 minute in apa cu sare si condimente.

2. Dovleceii se spala si se curata si se taie marunt; ceapa se toaca marunt; spanacul se spala, se curata si se opareste; rosiile se spala si se taie felii.

3. Se caleste orezul in ulei, se adauga celelalte ingrediente, condimentele, apoi fructele de mare, impreuna cu supa. Se condimenteaza si se introduce la cuptor 15-20 minute, la foc potrivit.

4. Preparatul se serveste ornat cu patrunjel tocat fin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise