Fructe de mare cu orez si legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga de 200 g de fructe de mare
  • o canuta de orez
  • un ardei rosu
  • o ceapa 2-3 catei de usturoi
  • 150ml vin
  • 3 cesti de supa de legume(puteti sa o faceti dintr-un cub de galina)

Mod de preparare

Se caleste ceapa,apoi ardeiul si orezul adaugam 3 cesti de supa de legume si cand este aproape gata stingem cu vinul.Intre timp punem catei de usturoi in tigaia incinsa cu putin ulei,pe care ii tinem cat sa dea aroma si apoi punem fructele de mare pe care nu le tii prea mult cat sa se inmoaie (2-3 minute).Trebuie ca fructele sa se faca in acelasi timp cu garnitura pentruca preparatul se serveste cald.Puteti sa puneti garnitura intr-un inel rotund si langa fructele de mare,sau puneti garnitura pe farfurie si fructele peste garnitura sau langa.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise