Fructe in ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fructe dupa plac...eu am ales:
  • 1 kiwi
  • 1 banana
  • 1 portocala
  • 6,7 capsuni
  • 100gr ciocolata fondant(speciala pentru topit)
  • o lingura cu frisca lichida
  • o lingurita cu unt
  • frisca

Mod de preparare

Se curata fructele si se taie in feliute.Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste.Cand s-a topit aproape de tot se adauga untul si se amesteca bine.Se indeparteaza de pe foc,se adauga frisca si se amesteca.Se inteapa fructele cu cate o scobitoare si se trec prin ciocolata.Imediat se pot trece prin nuca,alune,migdale pisate sau cocos.Se pun pe farfurie si se dau la frigider pana se intareste ciocolata.Se decoreaza cu frisca si se servesc reci.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise