Frunze de salvie prajite

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 frunza de salvie mari
  • 1 ou, galbenusul
  • 350 ml apa foarte rece
  • 1/8 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr faina
  • ulei de porumb (numai pentru prajit)

Mod de preparare

Intr-un castron mare se amesteca toate ingredientele de mai sus, in afara de salvie, pina se obtine o smintina ca pentru clatite. Intrucit acest amestec isi pierde repede consistenta , se iau frunzele de salvie. se cufunda in aluat , apoi se pun in tigaie cu ulei de porumb incins. Nu trebuie sa dureze mai mult de 10 min. Cind frunzele de salvie sunt suficient de crocante, se scot din ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise