Fasole cu usturoi si verdeata

Timp pregatire
3600 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O astfel de reteta pe baza de fasole este fasolea cu usturoi si verdeata. Aveti nevoie de: 1 capatana de usturoi
  • putina verdeata (cimbru uscat)
  • sare
  • piper
  • cateva legume (2-3 morcovi
  • 1 radacina de telina etc) si 1 kilograme de fasole uscata
  • alba
  • cu bob mic.

Mod de preparare

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi se pune la fiert. Inainte de servire, se lasa, cateva minute, in apa in care fierbe fasolea, legumele.

Se scot apoi legumele. Se adauga usturoiul tocat marunt. Se amesteca in oala. Se condimenteaza cu sare, piper, iar la final cu cimbru.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise