fursec spritat cu vanilie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g maegarina 80/100 grasime
  • 125 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 380 g faina
  • vanilie

Mod de preparare

se bate la robot margarina cu zaharul pudra pana i-si dubleaza volumul,se adauga ouale treptat,vanilia si faina in ploaie si se amesteca cu maia de jos in sus,pana se incorporeaza faina

rezulta un aluat pufos care se toarna cu posul cu sprit in tava de cuptor pe hartie de copt,se coc 10 minute la 200 grade celsius

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise