Fursecuri congres

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua ,
  • 1 zahar vaniliat,
  • 160 grame zahar praf,
  • 250 grame unt,
  • 360 grame faina,
  • 1 praf de copt,
  • 80 grame migdale decojite si macinate,
  • 1 borcanel dulceata de capsuni,
  • 100 grame nuca de cocos,
  • 100 grame ciocolata menaj,
  • esnta de migdale

Mod de preparare

Ouale ,zaharul,untul se omogenizeaza.

Faina se amesteca cu migdalelesi praful de copt dupa care se pune peste compozitia de oua.

Se fac fursecurile si se lipesc cu compozitia de mai jos.

Putin unt se pune cu ciocolata menaj intr-o punga si se pune in apa calda pana se topeste

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise