fursecuri cu ciocolata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 60 gr amidon alimentar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 120 gr unt.

Mod de preparare

Se freaca bine untul cu zaharul pudra,se adauga ouale,vanilia,faina,amidonul si ciocolata rupta in bucati mici.Se amesteca lejer si se pun in tava pe hartie de copt gramajoare cu o lingurita si se aplatizeaza putin.Se coc 20-25 minute.Cand se scot din tava sunt mai moi dar se intaresc dupa racire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise