1. Se freaca zaharul cu untul pana devine crema. Se adauga oul batut, sarea, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, esenta de vanilie si faina turnata treptat. Se amesteca bine pana se omogenizeaza aluatul.
2. Se adauga ciocolata taiata bucatele si nucile, amestecand bine compozitia.
3. Se ia cu lingura din aluatul preparat, se asaza in tava unsa cu unt, la distanta de 2 cm una de alta, si se introduce in cuptorul preincalzit, pentru 20 de minute, pana se rumenesc deasupra.
4. Se scot din tava dupa ce se racesc. Se servesc dimineata sau seara si sunt excelente alaturi de un pahar cu lapte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise