Fursecuri cu ciocolata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 130 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 albus
  • 300 g faina
  • 2 linguri rase de praf de copt
  • 50 g migdale razuite
  • 50 g ciocolata razuita

Mod de preparare

Se freaca untul pina capata un aspect spumos, apoi amesteca continuu se dauga zaharul, zaharul vanilat, albusul si faina cernuta, amestecata in prealabil cu praful de copt. In continuare se aduga migdalel si ciocolata razuita. Compozitia astfel obtinuta se introduce intr-un cornet de ornat cu ajutorul caruia se formeza mici gramajoare de diverse forme, pe o tava unsa. Se coco la 160 grade timp de 10-15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise