Fursecuri cu ciocolata si alune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 220 g ciocolata neagra
  • 80 g unt
  • 100 g faina
  • 150 g zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • esenta portocale
  • alune tocate
  • pepite de ciocolata

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul si esenta de portocale, apoi adaugam ciocolata topita.

Separat amestecam faina cu praful de copt si sarea. Amestecam cele 2 compozitii, apoi adaugam pepitele de ciocolata si alunele tocate.

Compozitia este mai moale.Asezam intr-o tava hartie de copt si punem din compozitie cu ajutorul unei lingurite.

Introducem la cuptor 10-15 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise