Fursecuri cu ciocolata si alune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 220 g ciocolata neagra
  • 80 g unt
  • 100 g faina
  • 150 g zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • esenta portocale
  • alune tocate
  • pepite de ciocolata

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul si esenta de portocale, apoi adaugam ciocolata topita.

Separat amestecam faina cu praful de copt si sarea. Amestecam cele 2 compozitii, apoi adaugam pepitele de ciocolata si alunele tocate.

Compozitia este mai moale.Asezam intr-o tava hartie de copt si punem din compozitie cu ajutorul unei lingurite.

Introducem la cuptor 10-15 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise