Fursecuri cu fulgi de ovaz

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1cana fulgi de ovaz
  • 5linguri zahar brun
  • arome
  • 4linguri ulei
  • 1cana cu lapte
  • 1praf de copt
  • 2linguri stafide
  • 7-8 linguri cu faina

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu ulei,lapte si arome;se adauga fulgii,stafidele si faina amestecata cu praful de copt;dupa ce s-a omogenizat bine se ia din compozitie cate putin,se pune in tava cu hartie si se da la cuptor 30min pana se rumenesc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise