fursecuri delicioase

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g margarina / unt
  • 200g zahar
  • 400-450g faina
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa d lamaie.

Mod de preparare

se freaca margarina cu zaharul, adaugi apoi ouale, vanilia si coaja rasa d lamaie si framantati pana obtineti un aluat omogen.il intinzi in foi nu prea subtiri din care tai fursecuri cu paharul sau cu forme speciake.le asezati intr-o tava tapetata cu faina la distanta de 1cm si le coaceti la foc potrivit pana se rumenesc putin marginile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise