fursecuri delicioase

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g margarina / unt
  • 200g zahar
  • 400-450g faina
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa d lamaie.

Mod de preparare

se freaca margarina cu zaharul, adaugi apoi ouale, vanilia si coaja rasa d lamaie si framantati pana obtineti un aluat omogen.il intinzi in foi nu prea subtiri din care tai fursecuri cu paharul sau cu forme speciake.le asezati intr-o tava tapetata cu faina la distanta de 1cm si le coaceti la foc potrivit pana se rumenesc putin marginile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise