Fursecuri glazurate

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 albusuri de ou
  • 260g zahar
  • Ciocolata, nuca, stafide sau alune
  • Esenta de rom sau migdale dupa gust
  • 500g unt
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Se freaca untul bine, apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se formeaza o pasta fina. Se continua cu faina treptat ( amestecata cu praful de copt), albusurile de ou si se rade ciocolata, nuca (100g).

Se pune in tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor circa 15 -20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise