Gaufres au chocolat (Faguri cu ciocolata)

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt la temperatura camerei
  • 200 gr de zahar
  • 4 oua
  • 150 gr de smintina (iaurt 0%)
  • 80 gr ciocolata macinata (boabe)
  • 200 gr faina

Mod de preparare

Se bate zaharul cu unt pina se dezolva zaharul. In alt bol batem ouale cu iaurtul ca sa obtinem o masa pufoasa. In bolul care s-au batut zaharul cu untul se adauga crema obtinuta din ou si iaurt si se amestica 5 minute impreuna, dupa adaugam ciocalata si in sfirsit faina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise