Gaina cu sos de ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 4-5 buc. cepe mari
  • 3-4 buc. ardei grasi
  • 50 gr. unt
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivite si se pudreaza cu faina. Se taie ardeii in rondele, se toaca ceapa, se pune in cratita si deasupra acestora se aseaza bucatile de carne. Se adauga unt, se acopera cratita si se da la cuptor. Din cind in cind se toarna cite putina apa si se lasa sa fiarba incet.

Se serveste preparatul cu mujdei de usturoi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise