Gaina umpluta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o gaina
  • o ceapa
  • 2-3 linguri ulei
  • 100g ficat taiat cuburi
  • 100g ciuperci feliate
  • 2 felii de paine taiate cuburi
  • o cescuta de supa
  • 3 oua
  • sare, piper, condimente dupa placere(ienibahar, menta, cimbru..)
  • 50g unt

Mod de preparare

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente), se unge cu unt in interior, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:

UMPLUTURA:

-ceapa se caleste in ulei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute;

-dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa;

-ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie

Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori. Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa. Se tine la cuptor pana se rumeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne. Daca gaina are 2 kg, se tine la cuptorul incins 2 ore).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise