Galatopita reinventata

Se amesteca intr-un vas, pe foc, laptele, apa, un praf de sare, zahar si gris.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana cu lapte
  • 1 cana cu apa
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri gris
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas, pe foc, laptele, apa, un praf de sare, zahar si gris; cand incepe sa se ingroase, se da vasul deoparte si se lasa sa se raceasca, se adauga vanilia, scortisoara, iar dupa ce s-a racit bine, ouale batute.

Dupa omogenizare, se rastoarna in forme mici sau o forma mare, unse cu foarte putin ulei si se lasa la cuptor 20 min, pana se rumenesc.

Se rastoarna pe farfurii individuale, se orneaza cu topping de fructe de padure din comert si cateva fructe deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise