galuste cu carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de ulei,
  • 1 ceapa rosie,
  • 300 g carne de porc tocata,
  • 2 rosii, 2 ardei,
  • 150 g faina, 2 oua,
  • 200 ml smantana,
  • sare, piper macinat,
  • 1 lingura de boia.

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se prajeste in ulei, sub capac, se presara bo-iaua, se adauga camea tocata, rosiile curatate de coaja si ardeii taiati marunt. Se sareaza, se condimenteaza si se inabusa cu putina apa. Din oua, faina si putina sare se amesteca o compozitie pentru galustele care se iau cu lingura de la marginea farfuriei si se fierb in apa cu sare. Se scot cu spumiera si se asaza peste carnea inabusita, se amesteca, se incalzesc impreuna si se servesc cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise