Galuste cu pasat (sarmalute)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • slaninuta afumata
  • ceapa
  • boia de ardei
  • pasat
  • foi de vita
  • piper
  • sare
  • rosii
  • marar cimbru

Mod de preparare

Slaninuta se taie cubulete mici si se prajeste. Se adauga ceapa si se caleste, se adauga pasatul dupa ce a fost spalat. Se adauga condimentele.

Se pune apa si se fierbe pana se inmoaie putin pasatul, apoi se umplu folie de vita si se fac mici sarmalute. Se aseaza in oala impreuna cu ceva afumatura sau chisca si rosii taiate marunt.

Sunt foarte bune fierte in cuptorul de paine. Se pot face si cu foi de varza. Sarmalutele trebuie sa fie foarte mici.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise