Galuste cu pasat (sarmalute)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • slaninuta afumata
  • ceapa
  • boia de ardei
  • pasat
  • foi de vita
  • piper
  • sare
  • rosii
  • marar cimbru

Mod de preparare

Slaninuta se taie cubulete mici si se prajeste. Se adauga ceapa si se caleste, se adauga pasatul dupa ce a fost spalat. Se adauga condimentele.

Se pune apa si se fierbe pana se inmoaie putin pasatul, apoi se umplu folie de vita si se fac mici sarmalute. Se aseaza in oala impreuna cu ceva afumatura sau chisca si rosii taiate marunt.

Sunt foarte bune fierte in cuptorul de paine. Se pot face si cu foi de varza. Sarmalutele trebuie sa fie foarte mici.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise