Galuste cu prune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 litru apa,
  • 125 g margarina,
  • sare,
  • 250 g gris,
  • 2 linguri faina,
  • 2 oua,
  • 250g prune fara samburi

Mod de preparare

Apa, margarina si sarea se fierb, iar cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga grisul amestecat cu faina. Cand s-a omogenizat ca o mamaliga, se pun ouale batute, se amesteca, se fac galustele punand o pruna la mijloc. Galustele se pun la fiert in apa, iar cand se ridica la suprafata se mai lasa putin, dupa care se scot. Se pun pe un platou si se presara cu zahar tos amestecat cu scortisoara si pesmet.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise