Galuste cu pulpe de pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • sare. boia.piper, delikat,ulei
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • putina apa

Mod de preparare

Pui apa cu sare la fiert , pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci cu ouale si cu putina apa. Aluatul nu trebuie sa-ti iasa nici tare si nici moale. Cand fierbe apa tai cu lingurita galustele in oala.Le lasi sa fiarba vreo 10-15 min.(cand sunt gata fietre trebuie sa fie exact ca si macaroanele). Dupa ce s-au fiert strecoara-le si punele deoparte.

Intre timp separat in alta cratita pui uleiul,morcovii razuiti pe razatoarea mare, iar ardeii si ceapa taiate fasii.Cand aceastea s-au calit le codimentezi cu sare, delikat, boia si piper si adaugi pulpele de pui spalate.Adauga dupa aceea apa cat sa treaca peste pulpe si lasa-le sa fiarba.

Dupa ce s-au fiert pulpele adauga galustele si ami lasa-le 2 min. pe foc.Va doresc pofta buna!

Cui ii place smantana poate adauga 2-3 linguri de smantana in sos inainte sa adaugati galustele.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise