GALUSTE DE CARNE CU LEGUME

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -150g carne tocata
  • -1 ou
  • -1/4 lingurita sare
  • -2 linguri de ceapa taiata cubulete
  • -4 linguri tarate de grau
  • -1 lingura ulei
  • -piper dupa gust
  • -2 cepe rosii
  • -1 lingura unt
  • -200g rosii
  • -150g mazare verde
  • -2 linguri patrunjel tocat
  • -maghiran dupa gust
  • -4 linguri apa rece

Mod de preparare

1. Carnea se amesteca cu oul, sarea, ceapa taiata cubulete,taatele de grau, uleiul, piperul si 4 linguri de apa rece. Din amestecul obtinut se fac galustele.

2. Ceapa rosie se taie si se caleste in untul in incis, apoi se adauga si rosiiile si galustele si se acopera cu un capac.

3. Dupa 7-8 minute se adauga mazarea si se condimenteaza dupa gust.

4. Dupa alte 7-8 minute se presara patrunjelul si maghiranul.

Se poate servi cu salata, macaroane sau orez.

Enjoy!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise