galuste de stiuca cu smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg stiuca
  • 1/4 kg smantana
  • 1/2 kg cartofi
  • zarzavat de supa
  • 2 oua
  • verdeata
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 1 felie franzela
  • 1 cescuta de lapte
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se scot oasele si se trece carnea prin masina, impreuna cu ceapa cruda, painea muiata in lapte. Se adauga piper, sare, oua, verdeata tocata foarte fin si faina. Se amesteca totul bine si se fac galuste. Se fierbe zarzavatul de supa odata cu cartofii. In aceasta zeama foarte scazuta se fierb galustele. Se scot, se aseaza pe o farfurie si in zeama in care au fiert se desface smantana. Cu acest sos se acopera galustele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise