Galusti coapte

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 250 g brinza de vaci
  • 250 g faina
  • 1/4 l lapte
  • sare
  • bucatele de sunca
  • 2 linguri unt cald

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se farimiteaza. Se amesteca cu brinza, laptele, faina, sare, piper, vegeta, pina rezulta un aluat mai moale dar care nu curge. Se iau cu lingura si se pun in tava unsa, la distanta intre ele. Deasupra se presara citeva bucatele de sunca. Se ung cu unt incalzit si se coc pina primesc o culoare maronie.

Se servesc cu mincare tocanita de ficat

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise