Galusti din paine

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 250 g paine neagra, 1/8l lapte, un ou, 2-3 linguri faina.
  • Umplutura: 250 g carne tocata, usturoi verde tocat, sare, piper, vegeta, verdeata tocata.

Mod de preparare

Se amesteca usturoiul tocat cu carnea si condimentele. Pentru aluat se moaie painea in lapte si se amesteca cu oul si cu faina. Se foloseste mixerul pentru a nu se face cocoloase. Se intinde o foaie, se taie bucati. Pe fiecare se pune umplutura si se modeleaza galuste. Se fierb 20 min in apa sarata. Se servesc cu mincare de mazare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise