Orezul spalat se pune intr-o cratita impreuna cu uleiul, ceapa verde taiata inele si ardeiul taiat cubulete; se lasa putin sa se rumeneasca si legumele sa-si dezvolte aromele; se stinge cu o cana cu apa, se adauga morcovii taiati rondele, sare si Knorr, boabele de porumb si de mazare si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pana scade tot lichidul si orezul se inmoaie, ramanand intreg.
Pentru servire la masa, am uns un bol de dimensiuni reduse cu ulei, l-am umplut cu orez, presandu-l bine si apoi am rasturnat pe o farfurie. Aceasta garnitura se preteaza foarte de bine la fripturile de pui.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise