GEAGIK ( reteta turceasca)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Kg. castraveti proaspeti
  • 1 kg. iaurt
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita sare (sau cata doriti)
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 legatura de patrunjel frunze
  • 1 varf lingurita menta uscata.

Mod de preparare

Castravetii se spala, se curata de coaja, se taie rondele de 2-3 mm grosime, apoi se taie fiecare rondea in 4 si se amesteca cu toate celelalte ingrediente. Bineinteles, frunzele de patrunjel spalate si scurse vor fi tocate. La fel menta va fi maruntita.

Se da la frigider si se consuma de preferinta vara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise