GHIVECI CU CARNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se poate prepara si cu carne de porc sau de pasare sau fara carne pentru zilele de post.
  • 1,5 kg antricot de vita
  • 100-150 g bacon
  • 6 cartofi
  • o lingura faina
  • supa de legume
  • 2 cepe
  • 2 buc ardei gras
  • 3-4 rosii
  • 300 g ciuperci
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper,condimente

Mod de preparare

Carnea se spala si se zvanta.Se bate usor,se unge cu ulei,se condimenteaza si se tine o ora la frigider.

Intre timp ciupercile se spala,se toaca,rosiile se oparesc,se decojesc si se taie bucatele.

Carnea se scoate de la frigider si se prajeste pe ambele parti in ulei incins si se scot pe o farfurie.Ceapa se caleste,se adauga baconul,se presara faina sau digesta praf,supa de legume si se amesteca continuu.Se adauga carnea,ciupercile,ardeiul si lasati totul sa fiarba la foc mic pana devin fragede.Apoi,se adauga rosiile,cartofii taiati cubulete,usturoi pisat si se mai lasa sa fiarba pana se inmoaie.La sfarsit se potriveste de sare,piper si se adauga patrunjel proaspat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise