GHIVECI CU CARNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se poate prepara si cu carne de porc sau de pasare sau fara carne pentru zilele de post.
  • 1,5 kg antricot de vita
  • 100-150 g bacon
  • 6 cartofi
  • o lingura faina
  • supa de legume
  • 2 cepe
  • 2 buc ardei gras
  • 3-4 rosii
  • 300 g ciuperci
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper,condimente

Mod de preparare

Carnea se spala si se zvanta.Se bate usor,se unge cu ulei,se condimenteaza si se tine o ora la frigider.

Intre timp ciupercile se spala,se toaca,rosiile se oparesc,se decojesc si se taie bucatele.

Carnea se scoate de la frigider si se prajeste pe ambele parti in ulei incins si se scot pe o farfurie.Ceapa se caleste,se adauga baconul,se presara faina sau digesta praf,supa de legume si se amesteca continuu.Se adauga carnea,ciupercile,ardeiul si lasati totul sa fiarba la foc mic pana devin fragede.Apoi,se adauga rosiile,cartofii taiati cubulete,usturoi pisat si se mai lasa sa fiarba pana se inmoaie.La sfarsit se potriveste de sare,piper si se adauga patrunjel proaspat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise