ghiveci cu pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 mana de fasple verde
  • 1 mina de mazare verde
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 patrunjel
  • 3 cartofi noi
  • 1/2 kg rosii
  • 1 mana de bame
  • 1/4 varza
  • 1 sfecla mica
  • 2 foi de dafin
  • 10 boabe de piper
  • 5 boabe de enubahar
  • 100 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Se innabuse pieptul de pui si se pune in cratita in care vom face ghiveciul (cratita de fonta smaltuita cu capac), se spala legumele, se curata, se taie cum va place.

Se pun toate in cratita, piperul, sarea, enibaharul, se pune capacul, se tine la cuptor la foc mediu 40 minute, nu se pune apa de loc, cind este servita se pune verdeata tocata marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise