Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpă de porc
  • 2 ardei capia roşii
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2 morcovi mari
  • un dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • o bucată de ţelină
  • 2 bucăţi de păstârnac
  • 3-4 cepe albe
  • câteva roşii
  • o vânată
  • o mână de păstai
  • pătrunjel proaspăt
  • 200 ml suc de roşii
  • Sare după gust

Mod de preparare

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm în vasul slow cooker-ului şi setăm timpul pentru o oră jumătate folosind funcţia high.

Adăugăm apoi legumele tăiate în rondele/cuburi potrivite, sărăm după gust şi colorăm cu suc de roşii.

Acoperim vasul şi setăm timpul pentru o oră jumătate, folosind funcţia high, fără a mai ridica capacul în tot acest timp.

Se serveşte cald. Poftă buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise