ghiveci de legume cu piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 vanata
  • 1 dovleac
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 piept de pui
  • 150 gr de orez
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Vanata si dovleacul se curata de coaja, se taie felii, se presara cu sare si se lasa circa 15 minute ca sa se inmoaie. Ceapa se taie marunt, se pune la calit, se adauga 1 lingura bulion, morcovul taiat rondele, ardii taiati si dovleacul si se lasa la fiert.

Pieptul se taie cubulete si se pune la prajit impreuna cu ciupercile.

Vanata se prajeste in putin ulei.

Cand legumele sunt aproape fierte, se iau de pe foc si se rastoarna intr-o tava pentru cuptor. Se adauga orezul si se amesteca. Apoi se pune un strat de vinete, pieptul de pui si ciupercile. Se mai adauga o cana de apa si se pune la cuptor pana fierbe orezul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise