Ghiveci de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste alb
  • 600 gr rosii
  • 1 telina micuta
  • 150 gr masline verzi umplute cu ardei
  • 1 mana de mazare
  • 3-4 cepe
  • ulei de masline
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 mana de fasole verde
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • vin alb
  • condimente pentru peste.

Mod de preparare

Pestele se curata, se taie bucati si se pune 10 minute la marinat intr-un amestec de vin alb,ulei de masline si condimente pentru peste.

Se scurg bucatile de peste si se pun impreuna cu ceapa tocata si rosiile decojite si taiate felii intr-o tigaie mai mare cu ulei incins.

Se adauga morcovii,telina,patrunjelul taiate rondele,fasolea verde taiate bucatele si pe jumatate,mazarea si maslinele.

Se condimenteaza dupa gust, se lasa 10 minute si se adauga putina apa clocotita.Se lasa pe foc pana se patrund legumele apoi se da la cuptor intr-un vas termorezistent.

La servire se decoreaza cu verdeata tocata.

Se poate servi si calda si rece.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise