ghiveci din maruntaie de miel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de miel
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • salata si ceapa verde
  • tarhon verde
  • ulei
  • piper
  • vin alb
  • sos brun
  • rosii
  • marar verde
  • sare

Mod de preparare

Maruntaiele si ceapa se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa.Se adauga sosul brun si se fierb 30 min.Ceapa verde,salata verde , usturoiul se inabusa in ulei si se adauga peste maruntaiele cu rosiile cuburi ,piper, marar ,tarhon si sare. Se tin la cuptor cca 30 min. La sfarsit se adauga rosii si vin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise