Gnochi cu peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste fileuri
  • sos alb (sau smintina)
  • 1 cana faina
  • 2 oua
  • tarhon
  • patrunjel
  • 2 cepe verzi
  • unt

Mod de preparare

Gnochiile:

Faina se amesteca cu untul fierbinte la blender

se adauga ouale ,patrunjelul,tarhonul si ceapa verde .

Se clocoteste apa intr-un vas si se toarna gnochiile cu un cornet.Se scot cu spumiera cind se ridica la suprafata.

Se prajeste pestele ,se toarna deasupra smintina sau sosul alb in care s-au pus gnochiile

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise