Gnochi cu peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste fileuri
  • sos alb (sau smintina)
  • 1 cana faina
  • 2 oua
  • tarhon
  • patrunjel
  • 2 cepe verzi
  • unt

Mod de preparare

Gnochiile:

Faina se amesteca cu untul fierbinte la blender

se adauga ouale ,patrunjelul,tarhonul si ceapa verde .

Se clocoteste apa intr-un vas si se toarna gnochiile cu un cornet.Se scot cu spumiera cind se ridica la suprafata.

Se prajeste pestele ,se toarna deasupra smintina sau sosul alb in care s-au pus gnochiile

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise