Goffre

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250g de faina
  • - 300ml lapte
  • - 3 oua
  • - 150g unt topit
  • - 100g de zahar
  • - un plic de zahar vanilat
  • - o fiola esenta de vanilie

Mod de preparare

Din ingredientele prezentate mai sus se prepara o compozitie groasa ca pentru clatite si se toarna cu polonicul in aparatul pentru goffre, care in prealabil inainte de a turna compozitia pentru fiecare goffra in parte este unsa cu unt topit cu o pensula.

Se pot servi cu ciocolata, dulceata, inghetata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise