Goffri sau wafe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 60 g zahar pudra
  • 3 oua separate
  • 500 ml lapte
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • un praf de copt
  • un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • sare
  • 100g unt topit
  • zahar pudra si fructe
  • gem

Mod de preparare

Acest aluat este pentru 6 portii.

Faina, zaharul , praf de copt, bicarbonatul si sarea se amesteca.

In lapte se pun galbensurile cu zaharul vanilat si o lingura de zahar, se adauga si untul topit, dar nu tot, se mai lasa pentru uns aparatul(vreo 2-3 linguri poti sa lasi). Acestea se amesteca bine.

Acest continut se toarna peste faina si etc.... si amesteci.Se bat albusurile si le pui peste aluat.

Se pune aparatul la incalzit si il ungi cu unt. Pui aprox un polonic si le ti aprox 2-3 min.

Le pudrezi cu zahar pudra...sau pui pe ele gem..sau le servesti cu fructe.

Se servesc calde!

Pofta buna!

Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise