Gogosari in sos de bulion

Timp pregatire
119 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg gogosari
  • 1 litru otet
  • 1 litru ulei
  • 1 kg zahar
  • 800 gr bulion
  • 3 linguri de sare
  • piper boabe

Mod de preparare

Pui intr-o oala uleiul, otetul,zaharul,bulionul, sarea si piperul boabe. Dupa ce se topeste zaharul si da un clocot, adaugi gogosarii taiati si spalati si ii tineti pana se inmoaie un pic. Ii scoti si ii pui in borcane apoi la sfarsit pui sosul de bulion.

Este foarte simplu si usor, iar datorita zaharului au un gust un pic dulce.Ii recomand cu cea mai mare placere!!!Mie mi-a luat un pic mai mult sa spal si sa tai gogosarii...in rest nu necesita mult timp de preparare.

POFTA MARE!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise