Gogonele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg gogonele
  • 5 kg apa
  • 5 ardei iuti
  • 125 gr sare
  • 3 bucati hrean
  • usturoi
  • morcov
  • telina
  • cateva foi de varza

Mod de preparare

Gogonele se spala, se pun in borcane mari adaugand printre ele foi de varza, felii de morcov, usturoi, ardei iuti si frunze si radacini de telina.

Mai aproape de gura borcanului se pune hrenul. Se toarna apa care a fost fiarta in prealabil impreuna cu sarea.

Borcanele se lasa descoperite pana cand gogonele incep sa fermenteze.

Se pastreaza la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise