Gogonele in crusta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nvoie de: gogonele, oua, faina, fulgi (de porumb nu de zapada), ulei, sare si pier.
  • Pentru sos: smantana, ceapa verde

Mod de preparare

Gogonelele se taie felii subtiri si se sareaza. Intre timp spargem fulgii cat mai marunt si amestecam cu faina. Batem ouale, si suntem deja pregatite pentru urmatorul pas. Se tavalesc gogonelele prin faina cu fulgi, se apasa usor ca sa se lipeasca si fulgi si apoi se dau prin ou.

Se prajesc in ulei.

Smantana se amesteca cu ceapa verde taiata marunt si se aseaza deasupra feliilor de gogonele pane.

Si uite asa am ajuns si la faza in care se papa tot.

Pofta mare.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facut

Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....

Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasa

Descopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise